HÍREK
 KÖNYVEK
 MEDICUS ANONYMUS
 SZERZŐK
 TÁRLAT
 LINKEK
 E-MAIL AZ
 ANONYMUSNAK
 Bejelentkezés

  « Felhasználó

  « Jelszó

 
 Regisztráció
 Keresés

 

 
Cold, Annie Louis
Felhőszakadás

Sorozat:


Részlet:

„A következő pillanatban erős karja vasbilincsként szorult az asztal mellől felrángatott tizenkét-tizenhárom év körüli kislány karjára, fegyverének csöve a kislány halántékán. A teremben akkora csönd támadt, hogy egy lehulló tollpihe zaját is meg lehetett volna hallani.

– Senki ne mozduljon! – Fegyvert tartó kezének könyökével félrelendítette dzsekije egyik felét, és láthatóvá tette az övére szerelt robbanószerkezetet. Szemét rémült útitársnőjére szegezte, és most csak hozzá szólt.

– Indulj szépen kifelé, ha nem akarod, hogy lelőjem!

Amy, aki nem vette észre, amire a férfi felfigyelt, semmit sem értett. Nem tudta, miért változott meg hirtelen a hangulata, és miért tette ezt. Nem is törte ezen a fejét, most csak a halálra rémült kislányt látta.

– Jason, engedd el! Megteszek bármit, csak ne bántsd! – mondta kétségbeesetten.

– Zene füleimnek! – mondta a férfi ördögi mosollyal, de közben figyelme egy pillanatra sem lankadt, és a kislányt az ajtó felé húzta, Amynek pedig a fejével intett. – Kifelé!

– A legodaadóbb szeretőd leszek, csak ne tedd ezt! Hagyd itt őt, és menjünk! – Kérlelte lassan az ajtó felé hátrálva.

– Arra is sor kerül. Talán még ma éjjel! – rávillanó tekintetét ostorcsapásként érzékelte a lány. – De most indulás, mert szétloccsantom a fejét, és jöhet a következő! – mondta fejével a teremben tartózkodók felé intve. Aztán a rémült emberek felé fordult.

– Nyugi, ha biztonságban leszünk, épségben visszakapják.

Amy nem szólt többet, csak egy együttérző pillantást küldött a kislány felé, és megindult az ajtó felé. Amikor odaértek, Jason rászólt, hogy lépjen ki, ő pedig túszával szorosan a nyomában volt. Így jutottak el a kocsiig. Ha sikerült is üldözőinek elfoglalni leshelyüket, Jason megtámadása hatalmas kockázatot jelentett volna. A két lány teste védelmezte őt. Hogy túszát ne kelljen elengednie, a kocsikulcsot odadobta Amynek.

– Te vezetsz, de semmi trükk, különben a lány meghal.”

Ha könyvet akar rendelni, azt megteheti az E-mail az Anonymusnak menüpontra kattintva. A kiadó a kért könyvet postán juttatja el, s a csomagban természetesen áfás számlát is küld.
© 2006-2007. Anonymus Kiadó. Minden jog fenntarva!