HÍREK
 KÖNYVEK
 MEDICUS ANONYMUS
 SZERZŐK
 TÁRLAT
 LINKEK
 E-MAIL AZ
 ANONYMUSNAK
 Bejelentkezés

  « Felhasználó

  « Jelszó

 
 Regisztráció
 Keresés

 

 
Kutas József
Csendes élet

Sorozat:
Kiadó: Anonymus
Kiadás éve: 2018
Méret: A/5
Oldalszám: 282
ISBN: 9789637280368
ISSN: 9789637280368
Ár: 2940
Kategória: Szépirodalom


Ismertető:

   Mindannyian csendes életre vágyunk. Biztonságra és kényelemre: garantált jövőre, és arra, hogy a jelenünk – ha nem is minden tekintetben – elviselhető legyen. Lelkünk mélyén irtózunk mindentől, ami veszélyezteti elképzelt – vagy képzeletben megvalósított – intim idillünket, és mindent elkövetünk, hogy megvédjük a külső támadások ellen.
   De mi van akkor, ha a veszély belülről fenyeget? Ha erre nem vagyunk felkészülve, mert a külső védelmi rendszert toldozgatjuk-foldozgatjuk? Mi történik, ha hirtelen felébred a múlt, és helyet követel magának?
   Két tanya. Két család a Ködöntúl-hegység lábainál, sivatag és vad patak közé szorítva. Férfiak, akik nem beszélnek egymással, és nők, akik bátrak felkavarni az állóvizet. Egy gyerek, aki eltéved a téli viharban, valamint egy vándor, aki csupán nyugalmat szeretne, de nem lesz benne része.

Valamennyien csendes életre vágyunk.

Kevesen kapják meg közülünk.

 Tartalomjegyzék:

   

 » Részlet a könyvből
Ha könyvet akar rendelni, azt megteheti az E-mail az Anonymusnak menüpontra kattintva. A kiadó a kért könyvet postán juttatja el, s a csomagban természetesen áfás számlát is küld.
© 2006-2007. Anonymus Kiadó. Minden jog fenntarva!