HÍREK
 KÖNYVEK
 MEDICUS ANONYMUS
 SZERZŐK
 TÁRLAT
 LINKEK
 E-MAIL AZ
 ANONYMUSNAK
 Bejelentkezés

  « Felhasználó

  « Jelszó

 
 Regisztráció
 Keresés

 

 
Cold, Annie Louis
Felhőszakadás

Sorozat:
Kiadó: Anonymus
Kiadás éve: 2013
Méret: A/5
Oldalszám: 366
ISBN: 978-963-7280-26-9
ISSN: 978-963-7280-26-9
Ár: 2940
Kategória: Szépirodalom


Ismertető:

A Visszatérés szerzőjének egy amerikai kisvárosban játszódó olvasmányos regényét tömören három szóval jellemezhetjük: szerelem, akció, humor.
    Amy Slayton, a nehezen kezelhető tanulókkal is szót értő fiatal tanárnő és a nyár végi hőségben pótvizsgára készülő diákjai nem sejtik, hogy egy férfi napok óta figyeli őket és a város elitgimnáziumának épületét.
    Amy életébe váratlanul robban be a szerelem egy régi ismertős, Doug Wilson személyében. A mézesheteknek is beillő hétvége után a lány és diákjai egy túszdráma főszereplőivé válnak.
    Jason egy ifjúkori trauma következtében az apró részletekig kidolgozott és óramű pontossággal megvalósított akciók megszállottjává válik. Nem a pénz motiválja igazán, hanem a végrehajtás izgalma, a győzelem mámora. Három társával az egész várost rettegésben tartja.
    Miközben a város és a diákok számára a rémálom véget ér, Amy és Doug számára csak most kezdődik igazán: a baljós események sűrűsödnek. Jason, akit új rögeszme kerített hatalmába, ott ólálkodik a közelükben. . . 

 A drámai feszültséget és a könnyed humort mesterien elegyítő regény már-már egy izgalommal és szerelemmel átszőtt, sodró lendületű akciófilmet varázsol elénk.» Részlet a könyvből
Ha könyvet akar rendelni, azt megteheti az E-mail az Anonymusnak menüpontra kattintva. A kiadó a kért könyvet postán juttatja el, s a csomagban természetesen áfás számlát is küld.
© 2006-2007. Anonymus Kiadó. Minden jog fenntarva!