HÍREK
 KÖNYVEK
 MEDICUS ANONYMUS
 SZERZŐK
 TÁRLAT
 LINKEK
 E-MAIL AZ
 ANONYMUSNAK
 Bejelentkezés

  « Felhasználó

  « Jelszó

 
 Regisztráció
 Keresés

 

 
Rigó János, dr. - Fehér Ferencné - Veresné Bálint Márta
33 finom étel magas vérnyomásban

Sorozat: Biofil Diétáskönyvek
Kiadó: Anonymus
Kiadás éve: 2000
Méret: A6
Oldalszám: 64
ISBN: 963 7966 73 0
ISSN: 1418-7760
Ár: 450 Ft
Kategória: Egészségügyi ismeretterjesztő


Ismertető:

   Miért kellene lemondani az evés, az ízek öröméről annak, aki diétázik? Miért kellene külön főzni neki, miért kellene kizárni őt a családi ebédek, vacsorák élményéből? (Amely akkor igazán közös, akkor adja az együvé tartozás meghittségét, ha nemcsak együtt, de ugyanazt is esszük: nem véletlenül használja nyelvünk a legszorosabb közösség kifejezésére a közös kenyéren, ételét, italát megosztja fordulatokat.) És a másik oldalról: miért kellene külön főzéssel terhelni a háziasszonyt azért, mert a családban diétázik valaki?
   A Biofil Diétás Könyvek nevükhöz híven (biofil = aki az életet szereti) olyan recepteket kínálnak, amelyekkel a diéta nem az ember maradék életkedvét is elvevő, titltásokkal teli gasztronómiai karantén; az itt található ételek amellett, hogy tökéletesen megfelelnek a diéta előírásainak, sem élvezeti értékükben, sem külső megjelenésükben nem térnek el a mindennapi konyha megszokott sajátosságaitól, és minden szempontból kielégítik a család nem diétázó tagjainak igényeit is.

Ha könyvet akar rendelni, azt megteheti az E-mail az Anonymusnak menüpontra kattintva. A kiadó a kért könyvet postán juttatja el, s a csomagban természetesen áfás számlát is küld.
© 2006-2007. Anonymus Kiadó. Minden jog fenntarva!